Bilsemonline Abonelik Kodu Tanımlama - Bilsem Online

Bilsemonline Abonelik Kodu Tanımlama

Türkiye’nin en iyi Bilsem hazırlık platformu olan Bilsemonline’a nasıl kayıt olabilirim? Abonelik Kodu nedir? Nasıl paket alabilirim?

Google PlayApp Store
29 Kasım 2019

Bilsemonline’a nasıl kayıt olabilirim? 


Öncelikle sağ üst köşede bulunan üye kayıt alanına tıklayınız lütfen...




Ekrana gelen kayıt formunu doldurarak kayıt işlemini tamamlayınız lütfen...  



Anasayfada, sağ üst köşede bulunan üye girişi alanına kayıt olurken kullandığınız bilgileri girerek üye girişi yapınız lütfen...  



Paket Satın Alma Nasıl Oluyor?


Üye girişi yaptıktan sonra paketler menüsüne girerek dilediğiniz paketi seçip satın al butonuna tıklayınız lütfen. Kredi kartı ile satın alma işlemi yaptığınız takdirde satın alma işlemi onaylandıktan sonra hemen kullanıma başlayabilirsiniz. Havale ile satın alma işlemi yaptığınız takdirde size gönderilecek abone kodunu sisteme giriş yaparak kullanıma başlayabilirsiniz.




Abonelik Kodu Kullanımı Nasıldır?


Size gönderilen abone kodunu https://www.bilsemonline.com/paketler linkinde yer alan "Abonelik Kodu Ekle" kısmına giriniz lütfen.
 
Not: Size gönderilen abone kodunu https://www.bilsemonline.com/paketler linkinde yer alan "Abonelik Kodu Ekle" kısmına giriniz lütfen. Not: 1 Kod yalnızca 1 kullanıcı için geçerlidir. Kodu bir kez eklemek yeterlidir. İşlem bittiğinde üyelik durumu otomatik olarak aboneliğe yükselecektir.  


Üye girişi yaptıktan sonra PORTAL sekmesine tıklayarak Zeka gelişimine ve BİLSEM Sınavlarına hazırlık için soruları çözmeye başlayabilirsiniz 😊



Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store