BİLSEM 3. Sınıf Soruları - Bilsem Online

BİLSEM 3. Sınıf Soruları

BİLSEM 3. Sınıf Soruları Nelerdir? BİLSEM Sınavı’nda, çocuğun yeteneklerine göre aday gösterildiği farklı branşlarda sorular sorulmaktadır. En fazla aday gösterilen Genel Zihinsel Yetenek alanında adayın genel bilişsel yeteneklerini ölçen sorular sorulur

Google PlayApp Store
2 Şubat 2023

BİLSEM 3. Sınıf Soruları

BİLSEM ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfta okuyan özel yetenekli öğrencileri belirlemek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen bir sınavdır. BİLSEM 3. Sınıf Ön Değerlendirme sınavı 14 Ocak – 9 Nisan Tarihleri arasında uygulanmaya devam etmektedir. 

BİLSEM Sınavı 3. Sınıf ÜCRETSİZ Deneme Sınavı Çözmek için 

BİLSEM ONLINE'a KAYDOLUN.

3. Sınıf BİLSEM Sınavında Ne Tür Sorular Çıkar? 

BİLSEM Sınavı’nda, çocuğun yeteneklerine göre aday gösterildiği farklı branşlarda sorular sorulmaktadır. En fazla aday gösterilen Genel Zihinsel Yetenek alanında adayın genel bilişsel yeteneklerini ölçen sorular sorulurken, resim ve müzik branşlarında bu alanlara uygun sesli ve görsel sorular sorulmakta ve değerlendirmeler yapılmaktadır.  

Türkiye genelinde binlerce BİLSEM ONLINE kullanıcısı arasındaki sıranızı görmek için hemen ücretsiz deneyin – BİLSEM ONLINE'a ÜCRETSİZ KAYDOLUN.


3. Sınıf BİLSEM Sorularına Nasıl Hazırlanılır? 

Son yıllarda Millî Eğitim Bakanlığı BİLSEM sınavı uygulamalarında tablet bilgisayar gibi elektronik araçların kullanımını arttırmaya başlamıştır. BİLSEM ONLINE yeni sınav sistemine tamamen uyumlu bir uygulamadır. Ayrıca Bilsem Online hem masaüstü bilgisayarlardan hem de tablet ve telefon gibi mobil cihazlardan bağlanma imkanıyla gerçek sınav tecrübesi kazanmanız ve sınava her koşul altında hazırlanabilmeniz için en yetkin BİLSEM uygulamasıdır. Kullanıcının seviyesine göre belirlenen dinamik zorluk ve soru tiplerine göre çocuğunuzu değerlendirerek, eksik olduğu konularda gelişme sağlar. 

BİLSEM sorularına göre konu analizi yapan ve başarı istatistiğinizi takip edebileceğiniz BİLSEM ONLINE'ı denemek için TIKLAYIN.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store