Bilsem Online Canlı Yayına Başlıyor! - Bilsem Online

Bilsem Online Canlı Yayına Başlıyor!

Platform içinde bulunan denemelerimizden başlayarak binlerce soruyu canlı yayınlarımızda çözmeyi hedefliyoruz. Her yayında platformda listelenmiş deneme sınavlarımızı sırası ile çözeceğiz. 6 ŞUBAT 2023 Pazartesi günü Saat 19:00 da herkesi YOUTUBE KANALI

Google PlayApp Store
2 Şubat 2023

Bilsem Online Canlı Yayına Başlıyor📢🎥

2016 yılından bu yana milyonlarca abonemizi BİLSEM sınavlarına hazırladık. Bununla birlikte abonelerimizi BİLSEM sınavları dışında bilişsel zeka gelişimlerini hızlandıracak her türlü altyapıyı sunmak için ekibimizle gece gündüz demeden çalıştık. 

Hali hazırda platformumuz içinde bulunan konu anlatım videolarımız, örnek çözümlerimiz dışında Canlı yayına başlıyoruz. Çocuklarımızı bu süreçte daha iyi motive etmek için elimizden gelenin yine en iyisini yapmak için hazırlıklarımızı tamamladık. 

Platform içinde bulunan denemelerimizden başlayarak binlerce soruyu canlı yayınlarımızda çözmeyi hedefliyoruz. Her yayında platformda listelenmiş deneme sınavlarımızı sırası ile çözeceğiz. 

Youtube kanalımızdan bizi takip etmeyi ve canlı yayınları kaçırmamak için çanı açmayı unutmayın!💥

6 ŞUBAT 2023 Pazartesi günü Saat 19:00 da herkesi YOUTUBE KANALIMIZDA canlı yayınımıza bekliyoruz. KANALIMIZA GİTMEK VE CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Denemeleri bizden önce çözüp, canlı yayında çözdüklerinizi kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Çözemediğiniz sorular hakkında Canlı Yayında Sohbet Kanalı üzerinden istediğiniz soruyu sorabilirsiniz. 

Bu yayınlarla birlikte İNDİRİMLER, Sürpriz hediyeler ve daha fazlasını sunacağız. Canlı yayına katılan herkesin faydalanabileceği onlarca indirim ve hediyelerden faydalanmanız için sizi de bekliyoruz. 

Canlı Yayınları kaçırmamak için bizi hem websitemizden hem Instagram hesabımızdan ve en önemlisi  Youtube kanalımızdan takip etmeyi unutmayın. 

Youtube Kanalımıza gitmek için tıklayınız.

Instagram Hesabımıza gitmek için tıklayınız.

Bilsemonline – Yeni Nesil Bilgi ve Beceri Platformu


Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store