Bilsemonline Ailesi Olarak Teşekkür Ederiz - Bilsem Online

Bilsemonline Ailesi Olarak Teşekkür Ederiz

Bilsem sonuçları açıklandı ve binlerce özel yetenekli öğrenci Bilsem'e kayıt hakkı kazandı. Hazırlık sürecinde Bilsemonline.com'u tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bu yıl da binlerce özel yetenekli öğrenci bilsemonline ile Bilsemli oldu.

Google PlayApp Store
5 Eylül 2019

Bir dönemi daha geri de bırakırken yeni bir döneme başlıyoruz. Türkiyenin en iyi online hazırlık platformu Bilsemonline ile bu yılda yüzlerce özel yetenekli öğrenci Bilsem’li oldu.  Hazırlık sürecinde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Velilerimizden gelen olumlu geri dönüşler ve aldığımız teşekkür mesajları ile çok mutlu olduk.  Sistemimiz üzerinden Bilsem sınavlarına hazırlanan ve kazanan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor ve hayatlarının geri kalanında başarılarının devamını temenni ediyoruz.


Türkiyenin Bilsem sınavları ile birebir uyumlu tek platform ünvanına sahip bilsemonline ile çocuğunuz hiçbir materyale ihtiyaç duymadan bilsem sınavına en iyi şekilde hazırlanır. Peki siz çocuğunuzun, Bilsem sınavında adaylardan daha önde başlamasını istemez misiniz?



        


Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store