Çocuklarda Yaz Dönemi Oyun Bağımlılığı - Bilsem Online

Çocuklarda Yaz Dönemi Oyun Bağımlılığı

Oyun bağımlılığı; bilgisayar, akıllı telefon gibi cihazlarla oynanan oyunlarda fazla zaman geçirilmesine bağlı olarak; kişinin fiziksel, sosyal ve duygusal problemler yaşamasına neden olmaktadır.

Google PlayApp Store
27 Temmuz 2022

2022 yaz tatilinin ortalarına geldik, tatilin uzun olması, yazın sıcak günleri ve sokakların eskisi kadar büyük olmaması, çocuklarımızın tablet ve telefonlarda ekrana maruz kalma sürelerini arttırıyor.

Bu durum özellikle okula başlamadan önce zihnin odaklanma alışkanlıklarını olumsuz yönde etkiliyor. Tatilde okula ait psiko motor becerilerin kaybedilmesi, okul başladığında çocukların odaklanma zayıflığı ve okula alışma sürelerinin çok uzun olmasına sebep oluyor.

Bilsem Online çocukların bilişsel yeteneklerini olumlu yönde etkiler. Bu sayede okul alışkanlıklarından fiziksel olarak kopsalar bile (erken kalkma, uzun süre aynı yerde oturma vb.) zihinsel olarak anlama kapasitelerini kaybetmeden okula olabilecek en hazır şekilde başlayabilirler. 

Çocuklarımızın yaz dönemi oyun bağımlılığı sebebi ile ekrana maruz kalma sürelerini daha verimli hale getirmenin en iyi yolu BİLSEM ONLINE dır. 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store