MEB 2018 Bilsem Bireysel Değerlendirme Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? - Bilsem Online

MEB 2018 Bilsem Bireysel Değerlendirme Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

MEB 2018 Bilsem Bireysel Değerlendirme Sınavı Sonuçları 13 Temmuz 2018'de www.meb.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Google PlayApp Store
25 Haziran 2018

 Milli Eğitim Bakanlığı 2018 yılı Bilsem 2. Aşama Bireysel Değerlendirme Sınavı 9 Nisan 2018 tarihinde başladı ve 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek.

MEB BİLSEM 2018 BİREYSEL DEĞERLENDİRME SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi internet sayfasında yer alan açıklama doğrultusunda, 2018 Bilim ve Sanat Merkezleri Öğrenci Tanılama Kılavuzu kapsamında gerçekleştirilen bireysel değerlendirme sonuçları 13 Temmuz 2018 tarihinde duyuru ile açıklanacaktır. Bireysel Değerlendirme Sonucunda “Bilim ve Sanat Merkezleri” ne Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi sayfasından sonuçlarına ulaşabileceklerdir.

MEB BİLSEM 2018 BİREYSEL DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA İTİRAZ NE ZAMAN OLACAK?

 Bireysel değerlendirme, Genel, Zihinsel, Resim ve Müzik alanlarında yapılmış olup, buna ilişkin itirazlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın sonuçları www.meb.gov.tr yayınlanması ile 16-20 Temmuz 2018 tarihleri arasında 5 (beş) iş günü içinde T.C. Kimlik Numarası, İmza ve Adres Bilgilerinin bulunduğu itiraz dilekçesiyle öğrenci velisi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlükleri İl Tanılama Sınav Komisyonlarına yapılacaktır. 

İl Milli Eğitim Müdürlükleri İl Tanılama Sınav Komisyonları itirazları değerlendirdikten sonra itiraz sonucu ile ilgili olarak veliyi bilgilendireceklerdir.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store