MEB Bilsem Hakkında Bilgiler - Bilsem Online

MEB Bilsem Hakkında Bilgiler

Milli eğitim bakanlığı tarafından, MEB Bilsem Kursu için yapılan Bilsem sınavları 2019-2020 2. Aşama sınavı tarihi tüm dünyada etkisini gösteren salgın sebebi ile henüz açıklanmadı.

Google PlayApp Store
24 Kasım 2020

Milli Eğitim Bakanlığı-MEB Bilsem Sınavı 2020-2021 Sınav takvimi henüz açıklamadı.

Milli eğitim bakanlığı tarafından, MEB Bilsem Kursu için yapılan Bilsem sınavları 2019-2020 2. Aşama sınavı tarihi tüm dünyada etkisini gösteren salgın sebebi ile henüz açıklanmadı. MEB tarafından Okulların birinci dönem sonuna kadar online eğitimlere devam etmesi kapsamında fiziki sınavlarında tarihleri, aralık ayından yapılacak görüşmeler ile belirlenecek.

Bu sürede çocuklarımızın alıştıkları eğitim türünden mahrum kalmaları sosyal anlamda gelişimlerini olumsuz etkileme ihtimallerine karşın velilerimizin önlem alması daha büyük önem taşır hale geldi. MEB Bilsem sınavlarına hazırlık dışında da çocuklarımızın günlük rutinleri belirlenirken özellikle sadece MEB Bilsem sınavına hazırlık değil aynı zamanda da Zeka Gelişimine katkı sunan bilsemonline.com platformumuzun kullanımını tüm akademisyen ve pedagoglarımızın tavsiyesi olarak velilerimize sunarız.  

Yeni MEB Bilsem takvimi veliler tarafından merakla bekleniyor.

Sadece 2. Aşama sınavlar değil 2020 -2021 MEB Bilsem Sınav tarihlerinin de açıklanmasını dört gözle bekleyen velilerimize en büyük tavsiyemiz, çocuklarımızın Bilsem MEB kurslarında gördükleri genel yetenek eğitimlerine benzer uygulamaları “Yapay zekalı öğretici” ile çalışan platformumuzdan devam etmeleri ve bu yapılan ertelemeden çocuklarımızın minimum etkilenmelerini sağlamaktır.

MEB bilsem sınavları, özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında olup, kapasitelerini en üst düzeye kullanabilmeleri için özel olarak ilgilenildiği eğitim merkezleridir.

Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi kısaltması olan BİLSEM’i kazanmak artık çok basit.

MEB Bilsem sınavlarına hazırlıkta ve çocuğunuzun genel gelişiminde BilsemOnline.com u ziyaret edebilirsiniz.

 

Bilsem Sınavını kazanan öğrenciler;

Bireysel yeteneklerini keşfetme,

Keşfedilen yeteneklerini geliştirme,

Destek eğitimi,

Proje üretimi, uyumu ve yönetimi hakkında eğitimlere alınırlar.

1.Aşama olan tablet ile grup taraması uygulaması sonucunda,

2. Aşama olan : Bireysel yeteneklerin (genel yetenek, resim ve müzik) değerlendirilmesi olacaktır. İlgili yazımız için tıklayınız...

 

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store