Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı II Sonuçları - Bilsem Online

Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı II Sonuçları

Türkiye Geneli Ödüllü Bilsem Deneme Sınavı II Sonuçları

Google PlayApp Store
25 Mart 2020

TÜRKİYE GENELİ, ÖDÜLLÜ BİLSEM DENEME SINAVI II SONUÇLARI AÇIKLANDI !

Değerli velilerimiz, Türkiye geneli bilsem deneme sınavı sonuçlarımızı açıklıyoruz. Sınava katılım gösteren tüm veliler ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. 

Bilsemonline.com siz değerli üyelerine, Türkiye ortalama süresi, puanını, doğru ve yanlış cevabını çözdüğünüz her testin ardından sizlere sunar. Ayrıca daha detaylı yanlış yaptığınız soruları incelemek isterseniz, Performans Takibi kısmından detaylı verilere ulaşabilirsiniz.  Genel ortalamaları ve verileri blogumuzun devamında bulabilirken, detaylı performans analizi için portalımızda ki performans takibi kısmını kullanabilirsiniz.

Unutmayınız ki, bilsemonline.com dilediğiniz zaman çözebileceğiniz bu deneme sınavı gibi onlarca deneme sınavına, günlük çalışma sorularına,  kategori bazlı sorulara ve detaylı performans analize  ulaşabilmenizi sağlamaktadır. Dilediğiniz zaman üye olup, sizin için en uygun paketi satın alarak geleceğimiz olan çocuklarımızın zeka gelişimini destekleyip, bilsem sınavlarına daha iyi bir şekilde hazırlanmalarını sağlayabilirsiniz.

Şimdi gelin, ne gibi istatistikler elde ediyoruz, özet halinde onlara bakalım. Biz bu sistemi kurgularken "kayda değer, analitik veriler" elde etme üzerine planlama yaptık. Çocuğumuzun test ve sınavlar için doğru - yanlış cevapsüre istatistiklerini tutarken, bu verilerin Türkiye ortalaması ile kıyaslanmasını sağladık. Ayrıca; sınıf düzeyi, bilgi düzeyi, şehir, ilçe alanlarını tüm bu verilerin kombinasyonu ile listeleyebiliyoruz. Kurumsal üyelerimiz için bu istatistiklerin yanı sıra; okul - sınıf düzeyinde sıralama da yapabiliyoruz. Bu sayede kurumdaki öğrenciler hem sınıfları, hem okulları içinde yerlerini rahatlıkla görebiliyor. 

Kişisel verilerin korunumu maksadıyla tüm öğrencilerin çözüm süreleri, doğru ve yanlış cevapları listeye yazılmamıştır. Yalnızca puanları sıralama olarak verilmiştir. İsteyen herkes portalından Performans Takibi özelliğini kullanarak daha detaylı verilerine ulaşabilir.

Türkiye Geneli Ortalama Puan                 : 4745.81

Türkiye Geneli Ortalama Doğru Cevap     : 57.04

Türkiye Geneli Ortalama Süre                  : 1225.26 sn.

 

Bilsem Deneme Sınavı Şampiyonları

Her şeyden önce katılım sağlayan tüm minik dostlarımızı kutlayarak, Türkiye geneli listesinde ilk 5’de yer alan dostlarımızın hediyelerini en yakın zamanda evlerine kargolanacağını bildirmek isteriz. Türkiye geneli ve sınıflara ayrılmış listelerimize aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Katılımınızdan dolayı tekrar teşekkür eder, tüm minik dostlarımıza başarılar dileriz.

 

Türkiye Geneli Bilsem Deneme Sınavı genel listeyi bilgisayarınıza indirmek için tıklayın

Türkiye Geneli Bilsem Deneme Sınavı Okul öncesi listesini bilgisayarınıza indirmek için tıklayın

Türkiye Geneli Bilsem Deneme Sınavı 1. sınıf listesini bilgisayarınıza indirmek için tıklayın

Türkiye Geneli Bilsem Deneme Sınavı 2. sınıf listesini bilgisayarınıza indirmek için tıklayın

Türkiye Geneli Bilsem Deneme Sınavı 3. sınıf listesini bilgisayarınıza indirmek için tıklaın


Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store