Yarıyıl Tatili için Ücretsiz MEB Kursları (2023) - Bilsem Online

Yarıyıl Tatili için Ücretsiz MEB Kursları (2023)

Yarıyıl tatilinde açılacak ücretsiz MEB kurslarına başvurular ne zaman başlıyor?

Google PlayApp Store
11 Ocak 2023

Yarıyıl tatilinde açılacak ücretsiz MEB kurslarına başvurular ne zaman başlıyor?

Kursların içeriği nedir?

Çocuklarımız bu kurslara gitmeli mi?

Yarıyıl tatilinde açılacak ücretsiz kurslara başvuru 9 Ocak’ta başladı. Geçen sene ilki gerçekleştirilen bu kurslar bu sene tekrarlanıyor.

Okul derslerine en iyi destek zeka geliştirilerek verilir. Zeka gelişimi için www.bilsemonline.com ‘a ÜCRETSİZ ÜYE OLUN!

 

4 farklı alanda açılacak kursların başlıkları ise şöyle;

Matematik,

İngilizce,

Bilim,

Sanat

Çocuklarımızın Matematik, İngilizce, Bilim ve Sanat alanlarında daha başarılı olmalarının yolu bilişsel zekalarını geliştirmelerinden geçer. Çocuklarımızın derslerini desteklemek ve anlama kabiliyetlerini arttırmak için şimdi www.bilsemonline.com’a üye olun.

 

MEB(Milli Eğitim Bakanlığı) 21 Ocak ve 5 Şubat tarihi arası gerçekleşecek kurslardan şimdiye kadar 1 milyon öğrencinin yararlandığını, bu sene de benzer bir sayıda öğrencinin bu kurslardan yararlanacağını umduklarını açıkladı.

Kursların içeriği; Bu kurslar BİLSEM destekleme ve yetiştirme kurslarında yapılacaktır. Günlük en fazla 4 saatlik bir program dahilinde verilecek kurslar haftalık toplam 16 saat olarak planlanacaktır.

Bir öğrenci en fazla 2 kursa kayıt yaptırabilecek, bu da toplamda 32 saat atölyelere katılabileceği anlamına gelmektedir.

Bu kurslar atölye şeklinde düzenlenmektedir. Özellikle çocukların BİLSEM okulları müfredatında ekstra bir eğitim görmesi ve uygulamalar gerçekleştirmesi çocuklarımızın için önemli bir deneyim olacaktır.

Çocuklarımızın derslerini desteklemek ve bilişsel zeka gelişimlerini arttırmak için şimdi www.bilsemonline.com’a üye olun.

 

 

 

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store