Yarıyıl Tatilinde Bilsem Sınavına Nasıl Hazırlanılmalı? - Bilsem Online

Yarıyıl Tatilinde Bilsem Sınavına Nasıl Hazırlanılmalı?

20 Ocak tarihiyle beraber öğrenciler yarıyıl tatillerine kavuştular. Peki yarıyıl tatilinde Bilsem Sınavına hazırlanmak için neler yapabilirsiniz? Bilsem Online platformu ile çocuklarınızı Bilsem Sınavına hem eğlenceli hem de verimli bir şekilde hazırlaya

Google PlayApp Store
19 Ocak 2023

Yarıyıl Tatilinde Bilsem Sınavına Nasıl Hazırlanılmalı? 

20 Ocak tarihiyle beraber öğrenciler yarıyıl tatillerine kavuştular. Peki yarıyıl tatilinde Bilsem Sınavına hazırlanmak için neler yapabilirsiniz? Bilsem Online platformu ile çocuklarınızı Bilsem Sınavına hem eğlenceli hem de verimli bir şekilde hazırlayabilirsiniz.


BİLSEM SINAVINA HAZIRLANMAK İÇİN ŞİMDİ ÜCRETSİZ ÜYE OLUN!


Peki Bilsem Online Platformunu Tatilde Bilsem Sınavına Hazırlık İçin Nasıl Kullanabilirsiniz? 


  • Günlük çalışmaları çözerek sistematik bir şekilde sınava hazırlanabilirsiniz. Tatil çocuklarınızın dinlenmeleri için çok önemli, ancak BİLSEM sınav soruları standart müfredat içinde sorulara benzemediği için çalışmalara devam etmek önemli. www.bilsemonline.com üzerinden günde sadece 15 dk ayırarak sadece günlük soruları çözmek yeterli olacaktır.

  • Detaylı Raporlar ile eksik ve geliştirmeniz gereken noktaları keşfedip, eksiklerinizi tatilde kapatabilirsiniz.    

  • Detaylı Raporlar ile belirlediğiniz eksik ve geliştirmeniz gereken noktaları, Kategori Bazlı Çalışmalar içerisinde yer alan  konu anlatım ve soru çözüm  videolarını izleyip geliştirebilir ve daha sonra kendinizi geliştirmek için kategori bazlı testleri çözebilirsiniz.,

  • Deneme sınavı çözerek pratiğini arttırabilirsiniz.


BİLSEM SINAVINA HAZIRLANMAK İÇİN ŞİMDİ ÜCRETSİZ ÜYE OLUN!


BİLSEM Ücretsiz Deneme Sınavı – Şimdi Çöz


 Bilsem Online Platformunu Nedir? 


Bilsem Online akademisyenler tarafından  hazırlanmış Bilsem sınavı sorularına benzer, eşsiz binlerce sorudan oluşan ve aynı zamanda zeka gelişimi sağlayan platformdur. Bilsem online platformu içerisinde 12 kategori bulunmaktadır ve bu kategoriler Benzeşim, Şifreleme, Matris, Kısa Süreli Bellek, Bütünden Parçaya, Küpler, Sayı Dizisi Hatırlama, Hikaye, Gölge Bulma, Yansıma, Perspektif ve Eş – Zıt Anlamlı Kelimeler’dir.  


BİLSEM SINAVINA HAZIRLANMAK İÇİN ŞİMDİ ÜCRETSİZ ÜYE OLUN!


5 Ana Bilişsel başlıktaki tüm gelişimini grafik olarak takip edip ayrıca miniğimizin çözdüğü tüm soruları cevapları ile görebilir her soru için farklı mantıklar geliştirerek sağlıklı genel tekrarlar yapabilirsiniz.


BİLSEM Ücretsiz Deneme Sınavı – Şimdi Çöz


Bütün kategorilerden sorular, konu anlatım videoları, uygulama videoları bulunmakta ve çocuğunuz hem sınava hazırlanmakta hem de zekasını geliştirmektedir. Konu anlatım ve Uygulama videoları ile çocuğunuz öğrenim sağlarken test’ler ile çocuğunuz kendini deneyip geliştirmektedir. Bilsem online içerisinde bulunan farklı becerileri hedefleyen öz yinelemeli model ile çocuğunuz Bilsem sınavına hazırlığını düzenli bir şekilde yapsın.


Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store