BİLSEM Sınavı Grup Tarama Uygulaması Giriş Belgeleri Yayımlamdı - Bilsem Online

BİLSEM Sınavı Grup Tarama Uygulaması Giriş Belgeleri Yayımlamdı

06 Ocak 2018 Cumartesi günü başlayacak olan 2017-2018 Bilim ve Sanat Merkezi BİLSEM Sınavı Grup Tarama Uygulaması Giriş Belgeleri Yayınlamdı

Google PlayApp Store
28 Aralık 2017

Bilsem Sınav takvimi, grup tarama sınavı için 6 Ocak 2018 - 4 Mart 2018 tarihleri arası olarak belirlenmişti. Ancak öğrencilerin bu takvim içinde tam olarak ne zaman Bilsem Sınavına (grup tarama uygulamasına) katılacağı belli değildi. BİLSEM Sınav takvimi yayınlandıktan ve başvurular tamamlandıktan sonra velilerin 1 numaralı sorusu olan "bilsem sınav tarihi nedir, bilsem sınavı ne zaman ve nerede olacak" sorusuna cevap netleşti. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 28.12.2017 Saat 11:45'de yapılan bilsem sınavı giriş belgeleri hakkındaki duyuru aşağıda bulunuyor:

06 Ocak 2018 Cumartesi günü başlayacak olan 2017-2018 Bilim ve Sanat Merkezi Grup Tarama Uygulamasına girecek öğrencilerin giriş belgeleri, öğrencinin devam ettiği okul idaresi tarafından e-okul sistemi sınav işlemleri modülü üzerinden verilecektir.

Siz de en yakın zamanda okul idaresi - öğretmeninizle görüşerek çocuğunuzun tam olarak nerede ve ne zaman sınava katılacağını öğrenebilir, bilsem sınavı giriş belgesini alabilirsiniz.. Veliler tarafından online olarak sınav yeri sorgulama seçeneği bulunmuyor. Yalnızca okul idaresinden öğrenebilirsiniz :)

Bizi Facebook sayfamızdan takip ederek güncel gelişmeleri anında öğrenebilirsiniz. Facebook sayfamız için tıklayınız.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store