Türkiye Geneli Ücretsiz Bilsem Deneme Sınavı Sonuçları - Bilsem Online

Türkiye Geneli Ücretsiz Bilsem Deneme Sınavı Sonuçları

Değerli velilerimiz. Türkiye geneli ücretsiz bilsem deneme sınavımız sona erdi. Sınava katılan tüm öğrencilerimiz için özet istatistik raporlarını sizin için oluşturduk.

Google PlayApp Store
8 Kasım 2017

Değerli velilerimiz, Türkiye geneli ücretsiz Bilsem deneme sınavı tamamlandı. Sınava katılım gösteren tüm veliler ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. 1 haftalık süre zarfında 747 öğrencimiz sınava katıldı. İlk 5 için hediyelerimiz olduğunu söylemiştik. Bu hediyeler; Bilsem online abonelikleri ve çocukların hayal gücünü destekleyecek kitaplardan oluşuyor. Kazananlara ulaştık, en kısa sürede hediyeleri gönderilecek.

Şimdi gelin, ne gibi istatistikler elde ediyoruz, özet halinde onlara bakalım. Biz bu sistemi kurgularken "kayda değer, analitik veriler" elde etme üzerine planlama yaptık. Çocuğunuzun test ve sınavlar için doğru - yanlış cevap, süre istatistiklerini tutarken, bu verilerin Türkiye ortalaması ile kıyaslanmasını sağladık. Ayrıca; sınıf düzeyi, bilgi düzeyi, şehir, ilçe alanlarını tüm bu verilerin kombinasyonu ile listeleyebiliyoruz. Eğitim kurumları için bu istatistiklerin yanı sıra; okul - sınıf düzeyinde sıralama da yapabiliyoruz. Bu sayede kurumdaki öğrenciler hem sınıfları, hem okulları içinde yerlerini rahatlıkla görebiliyor.

Sadece öğrenci - test alanında değil, zorluk derecelendirmesi yapılmış sorular üzerine de çok detaylı istatistik elde ediyoruz. Soruların hangi oranda doğru - yanlış çözüldüğünü görebiliyoruz. Böylece çalışmalarımıza katılan öğrencilerimizin "ne tür sorunlarda zorluk yaşadığını" anlayabiliyoruz.

Bu ön bilgilendirmeler sonrasında ücretsiz deneme sınavımızın özet istatistiklerini inceleyebiliriz.

En Çok Doğru Cevaplanan Soru

Ücretsiz deneme sınavında en çok doğru cevaplanan soru 1133 ID'li Matris kategorisine ait soru olup katılımcıların %97,34'ü tarafından doğru cevaplanmıştır.

En Az Doğru Cevaplanan Soru

En az doğru cevaplanan soru 1139 ID'li şifreleme kategorisine ait soru olup katılımcıların %44,21'i tarafından doğru cevaplanmıştır.

Ücretsiz Bilsem Deneme Sınavı Şampiyonları

Her şeyden önce ilk 5'e ismini yazdırma başarısı gösteren minik dostlarımızı kutlayarak listelerini sizinle paylaşalım. Daha sonra diğer istatistiklerimize geçelim.

Bilsem Deneme Sınavı 1. Sınıf İlk 25

Sınav sonucu 1. sınıf öğrencilerimizi grupladığımızda bu güzel performansı görmek bizi çok mutlu etti. Listenin 1 numarasındaki Adem EGE, genel değerlendirmede de 2. sıradaydı. Tüm soruları 128 saniyede doğru cevaplayarak 1872 puan elde etti. Soru başına ortalama çözüm süresi 6.4 saniye oldu. Bu 25 afacanı da canı gönülden kutluyoruz.

Bilsem Deneme Sınavı 2. Sınıf İlk 25

2. sınıflar arasındaki listemizin başında deneme sınavının şampiyonu Arda var. Onu, Mehmet Benek ve Saadet Kaya takip ediyor.

Bilsem Deneme Sınavı 3. Sınıf İlk 25

3. sınıflar listesinin en üstünde sınav genelinin 3.'sü Haldun Koray Türkmen var. 3. sınıflar arasında 1. oldu. Günlük çalışmalarını sıkı takip eden bu minik dostumuz sıkça listelerin en tepesinde yerini alıyor. Haldun'u takip eden sıralama Zeynel Emin Kurt, Defne Öztürk, Yiğit Kabul ve Nisa Yaman ile devam ediyor.

Tüm Soruları Doğru Cevaplayanlar

Bir listemiz daha var. Aslında istatistikler farklı varyasyonlarla uzayıp gidiyor. Ancak en makul ve anlaşılır düzeyde, önemli istatistikleri listelemek istedik. Soruları doğru cevaplamak en önemli amacımız olmalı. Bu doğrultuda tüm soruları doğru cevaplayan 19 öğrencimizin listesini aşağıda görüyorsunuz.

Deneme Sınavı PDF Özet İstatistikleri

Aşağıdaki PDF aracılığıyla isim aratarak sonuçları bulabilirsiniz. 1. 2. ve 3. sınıf istatistikleri, tüm soruları doğru cevaplayanlar listesiyle birlikte PDF dosyasında yer alıyor. Büyüteç ve sayfa değiştirme butonlarıyla tüm dokümanı inceleyebilirsiniz.

Siz de bu listelerde yer almak için önce sorularımızı inceleyebilir, ücretsiz üye olarak demo sorularımızı çözebilirsiniz. Bilsem sınavına hazırlık için paketler bölümünden size uygun bir abonelik alarak çalışmalarınıza hemen başlayabilirsiniz. Kategori testleri ve günlük çalışmalarda yeterince pratik yaptıktan sonra deneme sınavlarımıza katılabilirsiniz. Sizin için kurguladığımız bu sistemde, performansınızı ve Türkiye geneli karşılaştırmalarınızı öğrenebilirsiniz. Bilsem online üzerinde paket sahibi kullanıcılarımız tüm deneme sınavlarına sahip oluyor. Eğer yalnızca deneme sınavına katılmak isterseniz Bilsem Deneme Sınavı sayfamıza göz atabilir, istediğiniz denemelerden herhangi birine katılabilirsiniz.

Bilsem Online Uygulamalarını Şimdi Keşfet

Bilsem Online mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Bilsem Online mobil uygulaması Google Play veya App Store’da.

Google PlayApp Store